Our Blog

Ideile sustenabile si de impact social isi dau intalnire si anul acesta in Tara lui Andrei. 16 Aprilie este deadline-ul inscrierilor in competitia Idei din Tara lui Andrei, organizata de Petrom, cu premii totale de 200.000 euro.

Proiectele se pot adresa dezvoltarii comunitare, problemelor de mediu sau domeniului educatiei, avand ca scop final aducerea de imbunatatiri comunitatilor din Romania.

In cadrul competitiei se pot inscrie atat persoanele fizice cat si organizatiile nonguvernamentale, la fel ca si institutiile publice de invatamant, indeplinind anumite conditii de participare mentionate pe site-ul competitiei.

Daca simti ca ai o idee cu “ceva in plus” cu care poti sa ajuti educatia, sa dai ceva inapoi comunitatii sau sa spijini protectia mediului, ii poti contacta pentru inceput pe consultantii “Idei din Tara lui Andrei” sau poti accesa lista proiectelor castigatoare din editia trecuta, grantul de anul acesta pe care il poate primi un proiect ajungand pana la 15.000 de euro.

Pentru mai multe informatii intra pe site-ul www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla sau adreseza-ti intrebarile organizatorilor competitiei la idei@taraluiandrei.ro sau la numarul de telefon 0753.264.326.

Mult succes!

Idei din Tara lui Andrei_infografic

 

Comments

comments

So, what do you think ?