Our Blog

 

Am postat de cateva ori lucruri de la ei dar nu v-am povestit despre ce este SmartDreamers.

Initial a fost blogul SmartDreamers. Apoi a aparut si platforma de joburi promisa. Daca ai intre 18 si 30 de ani afla ca o sa gasesti multe oportunitati pentru tine!

Joburile sunt, asadar, complexe si potrivite unui numar foarte mare de tineri, in functie de aptitudini si experienta. Completarea CV-ului e usoara si conexiunea dintre tine si companiile angajatoare este simplificata printr-o serie de algoritmi, unelte si functionalitati inovatoare menite sa le faciliteze angajatorilor gasirea candidatului ideal.

Logo SmartDreamers

“La finele lui 2012 am inceput sa lucram la primele schite ale platformei smartdreamers.com. Ne-am setat ca obiectiv sa simplificam conexiunea dintre companii si candidati. Astfel, am alcatuit o echipa tanara, formata din fosti angajati si angajatori in diverse domenii de activitate, precum HR, IT, vanzari sau marketing. Modelul nostru de business ne permite sa sustinem postarea gratuita a joburilor. Din acest motiv, ne dorim ca platforma noastra sa devina sursa numarul unu de joburi pentru tineri, fie ca sunt la inceput de cariera, fie ca nu au experienta sau ca sunt in cautarea unei surse suplimentare de venit”, a declarat Adrian Cernat, CEO SmartDreamers.

 

Echipa SmartDreamers (1)

Blogul SmartDreamers te ajuta sa fii candidatul ideal pentru companiile angajatoare

Nu uita ca SmartDreamers reprezinta mai mult decat o platforma de joburi. Te ajuta sa te dezvolti atat pe plan personal, cat si profesional, sa iti modelezi viitorul in functie de personalitate. Altfel spus, sa ”visezi inteligent”.

Cu sfaturi utile, interviuri cu tineri care au cunoscut succesul in diverse domenii de activitate, dar si cu reprezentantii companiilor aflate in cautare de candidati tineri, blogul nostru (smartdreamers.com/blog) te desavarseste din punct de vedere profesional si te apropie de angajator (si viceversa).

Acum e momentul sa te inscrii pe smartdreamers.com, sa iti completezi CV-ul si sa incepi sa-ti cladesti viitorul. 

Comments

comments

So, what do you think ?